Medisch Centrum Pontanus

Pontanuslaan 2
3843 CR Harderwijk

Een afspraak maken

Van 8.00 tot 17.00 uur 
0341-56 77 77

Huisarts in Opleiding

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 maart 2024 ben ik werkzaam als huisarts in opleiding bij Medisch Centrum Pontanus. Graag stel ik mij aan u voor.
 
Ik ben Sietske Kochen. Ik ben woonachtig in Utrecht samen met mijn vriend Tomaz. Ik heb geneeskunde gestudeerd in het mooie Groningen en daarna heb ik werkervaring opgedaan in meerdere ziekenhuizen op de spoedeisende hulp en IC. Afgelopen jaar was ik werkzaam als arts in een verpleeghuis en in een huisartspraktijk in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek tennisser en kan ik genieten van reizen, een hapje en een drankje.
Ik kijk ernaar uit om mij komend jaar verder te ontwikkelen als arts. Ik hoop te leren van hetgeen u met mij deelt en hoop een bijdrage te leveren aan uw gezondheid.
S. Kochen

Een afspraak maken

Telefoonnummer Praktijk

Vanaf 8.00 tot 17.00 uur

0341-56 77 77

Lees Meer

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen belt u met

0341-56 77 71

Lees Meer

Herhaalrecept

Online bestellen

Bestel nu

Lees Meer

Thuisarts.nl

Voor al uw medische vragen

Kijk op Thuisarts

Lees Meer