Medisch Centrum Pontanus

Pontanuslaan 2
3843 CR Harderwijk

Een afspraak maken

Van 8.00 tot 17.00 uur 
0341-56 77 77

Huisarts in Opleiding

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 maart 2023 ben ik voor het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts werkzaam bij Medisch Centrum Pontanus. Daarom wil ik me graag aan u voorstellen.

Ik ben Berdien Oosterveld. Ik ben geboren en getogen in Zwolle en heb geneeskunde gestudeerd in Groningen, waar ik in 2018 ben afgestudeerd. Voor stages en werk ben ik de afgelopen jaren verhuisd van Groningen naar Enschede, Deventer en Utrecht en inmiddels woon ik in Amersfoort samen met Wytse, die ik sinds afgelopen jaar mijn man mag noemen. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en maak ik graag een mooie wandeling in of rondom Amersfoort.

Ik kijk ernaar uit om mij komend jaar verder te ontwikkelen tot huisarts. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezondheid en te mogen leren van dat wat u met mij deelt. Want als huisarts (in opleiding) ben je nooit uitgeleerd!

Een afspraak maken

Telefoonnummer Praktijk

Vanaf 8.00 tot 17.00 uur

0341-56 77 77

Lees Meer

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen belt u met

0341-56 77 71

Lees Meer

Herhaalrecept

Online bestellen

Bestel nu

Lees Meer

Thuisarts.nl

Voor al uw medische vragen

Kijk op Thuisarts

Lees Meer